Nedre Glomma

VÅRE TJENESTER

Transport, sikkerhet og berging

VI HJELPER DEG MED TRANSPORT, BERGING OG EIENDOMS SIKRING DØGNET RUNDT

Trenger du bilberging eller veihjelp?

Vi er raskt på plass dersom du skulle møte utfordringer på veien. Vi kan bistå med punkterte dekk, flatt batteri, utelåsing, utforkjøring, og andre uhell. Som bedriftskunde får du alltid rabatt på bilberging hos oss! Vi har et stort nettverk med gode samarbeidspartnere i hele Østfold slik at du alltid kan føle deg trygg.

SIKRING AV GLASS OG LÅS

Vi har 24 timer låsservice for Certego i hele Østfold. Vi kan være behjelpelig om du har mistet husnøkkel, trenger å skifte lås, sikring av eiendom, med mer.

Vi sikrer knuste vinduer etter innbrudd, hærverk eller andre hendelser. En glassmester fra vår samarbeidspartner, Glassteam, tar kontakt første virkedag etter vi har sikret vinduet. Vi sikrer også eiendom etter brann.

Vi tilbyr oppbevaring av nøkler for borettslag og private. Dette er en tjeneste hvor vi kan rykke ut 24/7 med nøkkel til for eksempel borettslag eller andre som har nøkkel oppbevart hos oss.

Har noen parkert ulovlig på din eiendom? Vi utfører rask borttauing av ulovlig parkerte biler mot signering av borttauingsavtale.

Vi selger brukte biler i ulike prisklasser. Se våre bruktbiler på Finn.no

Dersom du som privatperson eller din bedrift trenger eiendomssikring i Østfold, bistår vi deg mer enn gjerne. Vi har god erfaring fra bransjen, og vårt mål er å holde din eiendom så trygg som overhodet mulig.

Vi kan transportere alt av små og store maskiner, lokalt eller over lengre avstander. Vi sørger for at maskinen fraktes trygt til avtalt tid og sted.

Når uhellet inntreffer, er vi der for å hjelpe deg med borttauing av bilen. Vi utrykker til hele Østfold-området, slik at du kan få bilen til verksted, pumpet ut drivstoffet, og redusere regningen til det helt minimale!