Nedre Glomma

BORTTAUING

Borttauing av feilparkerte biler

Borttauing er en viktig rett å ha når andre parkerer på din eiendom. Vi opplever til stadighet at dette forekommer, både på privat- og bedriftseiendommer. Enten bilen har tatt din parkeringsplass, eller du har sett deg lei en bil som har vært parkert på ditt område over tid, kan vi hjelpe deg med tauing av bil.

Alt du trenger å gjøre hos oss, er å signere en borttauingsavtale som tilsier at du har bedt om borttauingen. Påfølgende vil vi ta oss av hele prosessen med å tause bort den uvedkommende bilen. Dermed trenger du altså bare å løfte opp telefonrøret og signere et par papirer for å løse opp i situasjonen. 

Vi tilbyr uansett meget rask service. Det er en god sikkerhet å ha dersom noen har parkert på din eiendom og hindrer for eksempel drift. Dersom det er feilparkert på bedriftseiendom, for eksempel ved å stenge deg inne, kan tiden spille en meget betydelig rolle. Vi møter opp umiddelbart!

ulovlig parkering skilt med advarsel om borttauing

Parkering forbudt-skilt

Vi lager også privatrettslige skilt i henhold til loven angående borttauing, slik at dette kommer tydelig frem overfor vedkommende.

 

Har du behov for tauing av bil i Østfold og Follo, vil vi veldig gjerne høre fra deg i dag. Vi gir deg rask og god service rettet mot dine behov. Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale!