Nedre Glomma

Brannsikring

Brannsikring og rømningsveier

Brannsikring spenner om alt fra markering av rømningsvei, til hvordan bygningsmassen strukturelt sett er rustet for en brann. Vi tilbyr det meste innenfor brannsikring, da vi vet hvilken ekstra trygghet dette gir våre kunder. Kunnskap og erfaring fra vår side gir deg økt sikkerhet mot brann!

Vi kan assistere med brannsikring på mange plan. Enten det er snakk om nybygg eller en gammel eiendom, bistår vi deg gjerne med dine behov. Det er spesielt sikring mot brann i form av bygningsmassen som vi spesialiserer oss innen. Nærmere bestemt tilbyr vi branntekniske installasjoner. 

Sikring av rømningsveger og skilting

Dette innebærer at dine dører, porter, og andre deler av bygningen relatert til rømningsveier, er riktig sikret i tilfelle en brann. Vi tar denne prosessen på det sterkeste alvor, da det tross alt står liv på spill. For oss er sikkerheten for deg og dine viktig. Driver du en bedrift, kjenner vi dessuten til de nødvendige rutinene som må følges. 

Trenger du hjelp til sikring mot brann, enten privat eller til bedrift, i Østfold? Da er vi en god partner å ha! Vår bransjeerfaring gjør at vi raskt kan evaluere de beste alternativene for ditt bygg. Vi tilbyr god kundeservice og en nærhet i samarbeidet.