Nedre Glomma

EIENDOMSSIKRING

Eiendomssikring

Eiendomssikring er viktig, spesielt dersom det er store verdier på din eiendom. Vi møter stadig på bedrifter som har dyre maskiner, inventar, eller annet utstyr de ønsker sikret. Her er det ofte ønskelig med robust inngjerding av bedriftens eiendom. Vi leverer selvfølgelig også til private kunder!

Fra privatporter og industriporter, til standard gjerder, er det liten tvil om at sikring av eiendom er essensielt. Dette beskytter ikke bare eiendommen det er snakk om, men det sender også et tydelig signal. Vi leverer robuste løsninger som sikrer at tyven helst vil holde seg på den andre siden av gjerdet!

Felles for våre løsninger innenfor eiendomssikring er kvalitet, de gunstige prisene, og den gode, lokale oppfølgningen. Vi begår mer enn gjerne vedlikehold på din eiendomssikring, slik som reparasjoner av port for eksempel. Vårt mål er at du skal være like fornøyd med leveransen i fremtiden som du blir her og nå. 

Dersom du som privatperson eller din bedrift trenger eiendomssikring i Østfold, bistår vi deg mer enn gjerne. Vi har god erfaring fra bransjen, og vårt mål er å holde din eiendom så trygg som overhodet mulig. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat!

 

Vi sikrer også området ved skade på eiendom eller knust vindu.
Sikring av eiendom handler også om å låse inne verdisaker – vi er din lokale 
låsesmed i Fredrikstad og omegn.