FEILFYLLYING AV DRIVSTOFF

Feilfylling av drivstoff

Feilfylling av drivstoff forekommer oftere enn hva en tror. Spesielt vanlig er det å fylle bensin på dieselbilen. Når uhellet inntreffer, er vi der for å hjelpe deg med veihjelp av bilen. Du skal nemlig aller helst ikke starte opp bilen din etter at du har fylt på feil drivstoff. 

Dersom du har kjørt et stykke ned veien, anbefales det på det sterkeste å stoppe bilen der det er sikkert. Feilfylling av drivstoff kan føre til enorme kostnader i reparasjoner, spesielt dersom du kjører med feil drivstoff. Vi sørger for å få deg hjulpet deg bort raskt og sikkert, slik at vi kan fjerne drivstoffet inne på vårt verksted.

Vi tilbyr utrykning døgnet rundt i Østfold og Follo-området. Enten du feilfyller drivstoff midt på dagen eller natten, er vi der for å hjelpe deg med bilen til vårt verksted. Dette gir deg den tryggheten du trenger i det som er en veldig kjedelig situasjon naturligvis. 

Leser du dette etter feilfylling av drivstoff? Ta kontakt på telefon umiddelbart, så kommer vi og tauer bort bilen din. Vi utrykker til hele Østfold og Follo-området, slik at du kan få bilen til verkstedet, pumpet ut drivstoffet, og redusere regningen til det helt minimale!