GLASSIKRING

Glassikring

Glassikring gir deg trygghet etter for eksempel innbrudd eller hærverk på din eiendom. Stadig vekk hender det at et vindu enten i private boliger eller på en industriell eiendom knuses. Dette gir i praksis fri inngang for andre individer etter glasset er knust også. 

For å gi deg trygghet om at skadene og potensielt sett tyveriet minimeres, tilbyr vi glassikring. Dette innebærer i praksis at vi sikrer de knuste vinduene dine etter at innbruddet eller hærverket har ødelagt dem. Da slipper du å bekymre deg for ytterligere konsekvenser fra hendelsen. 

Dessuten kontakter vi umiddelbart vår samarbeidspartner for hjelp. Glassmesterne fra Glassteam kommer raskt til din eiendom for å ta ut det gamle glasset og sette inn nytt. Med andre ord tilbyr vi en helhetlig service, som sikrer deg både glassikring og nytt vindu, raskt gjennom vår bistand. 

Har du vært utsatt for innbrudd eller hærverk der et vindu er blitt knust? Da vil vi veldig gjerne bistå deg med glassikring i Østfold og Follo-området! Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi er her for å hjelpe deg, uansett hva ditt behov for sikring er!