Nedre Glomma

Sikring av Knust Vindu / Glass

Om du har fått ødelagt en glassrute, eller et knust vindu, så rykker vi raskt ut for å sikre vinduet. Knuste glassdører og vinduer som lett gir tilgang til dine lokaler for andre, bør fikses raskt. Da ringer du oss.

Tetter og sikrer åpningen

Ødelagte glassdører, vinduer eller ruter er ofte et resultat av hærverk eller innbrudd. En god sikring er med på å sikre at innbruddstyvene ikke lykkes. Det er ikke uvanlig at det som først ser ut som hærverk, er tyveri under arbeid. Derfor er en god sikring viktig for å hindre enkel tilgang i neste runde.

Ring oss i dag, så kommer vi og sikrer området.

Trenger du glassmester?

Vi har et etablert samarbeid med glassmesterne fra Glassteam, som har avdeling her i Fredrikstad. De kommer raskt til din eiendom for å ta ut det gamle glasset og sette inn et nytt glass. 

Med andre ord, tilbyr vi en helhetlig service som sikrer det knuste området og sikrer at vinduet byttes. Raskt og effektivt.

Sikring før reparasjon av knust vindu

Knust vindu
Et knust vindu kan være en test på om alarmen din virker. Rask sikring av glasset, hindrer videre skade.

Vi gir deg trygghet etter for eksempel innbrudd eller hærverk på din eiendom. Stadig vekk hender det at et vindu enten i private boliger eller på en industriell eiendom knuses. Dette gir i praksis fri inngang for andre individer etter glasset er knust også.

For å gi deg trygghet om at skadene og potensielt sett tyveriet minimeres, tilbyr vi tetting og sikring, mens du venter på reperasjon og at noen skal bytte ditt ødelagte vindu.

Dette innebærer i praksis at vi sikrer de knuste vinduene dine etter at innbruddet eller hærverket har ødelagt dem. Da slipper du å bekymre deg for ytterligere konsekvenser fra hendelsen.

Har du et knust vindu? Vi betjener Østfold og Follo

Har du vært utsatt for innbrudd eller hærverk der et vindu er blitt knust? Da vil vi veldig gjerne bistå deg med sikring og skadebegrensning i Østfold og Follo-området, hvor vi opererer, fra vår lokaler i Fredrikstad. 

 

Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi er her for å hjelpe deg, uansett hva ditt behov for sikring er!