Nedre Glomma

VEIHJELP & BILBERGING

Veihjelp når du trenger det

Veihjelp er en essensiell trygghet å ha. Møter du på utfordringer på veien, er det viktig å ha hjelpen kun en telefonsamtale unna. Vi kommer raskt til deg og tilbyr både veihjelp og bilberging. Enten du bare har punktert et dekk, fylt feil drivstoff, eller kjørt utfor, hjelper vi deg!

Vårt nettverk er spredd over hele Østfold og Follo. Her har vi gode samarbeidspartnere som er klare til å rykke ut når som helst for å hjelpe deg med din situasjon. Du kan stole på at vi dukker opp så raskt som mulig, noe som tross alt er det viktigste når uhellet inntreffer.

Vårt mål er å gi deg en ekstra trygghet på veien. Dra nytte av vår gunstige veihjelp for ditt behov. Det er vår glede å hjelpe deg videre på veien! 

Firmaavtale på veihjelp

Vi tilbyr også gode avtaler på veihjelp og bilberging for bedriftskunder. Er du en bedriftskunde som ønsker veihjelp og bilberging? Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud og en god rabatt på våre tjenester. Vi tjener en rekke bedrifter i Østfold og Follo som er fornøyde med vårt tilbud!

Firmaavtale på veihjelp sikrer dine firmabiler den gode tryggheten som er så fin å ha på veien. Uansett om de ansatte skulle støte på et dødt batteri, eller oppleve noe så alvorlig som utforkjøring, vil vi være der for å tilby veihjelp og bilberging. 

Hos oss får bedriftskunder en betydelig rabatt, og vi tilbyr også god service og oppfølgning på alle våre firmaavtaler. Trenger din bedrift en firmaavtale på veihjelp i Østfold og Follo? Kontakt oss i dag og motta et kjempegodt tilbud på veihjelp og berging for dine firmabiler. Vi ser frem til å høre fra deg!

Bilberging og veihjelp i Fredrikstad og omegn

Når bilen krangler er vi aldri langt unna.  Vi har drevet bilberging siden 2008 og har lang erfaring og sterk kompetanse til å få bilen i gang, eller fraktet trygt til verksted eller hjem. Vi holder primært til i Fredrikstad, betjener også Moss,  Sarpsborg, Råde og Follo med kontakter over hele Østfold,  og kan tilby veihjelp lengre unna etter avtale. 

Ring oss på 69 30 11 65.

bilberging og veihjelp av buss i snøvær
Når uhellet er ute på vintervei, så er ingen oppdrag for store eller små. Bilberging av buss på glatt føre

FEILFYLLYING AV DRIVSTOFF

Feilfylling av drivstoff

Feilfylling av drivstoff forekommer oftere enn hva en tror, og spesielt vanlig er det å fylle bensin på dieselbilen. Når uhellet inntreffer, er vi der for å hjelpe deg med veihjelp av bilen. Du skal nemlig aller helst ikke starte opp bilen din etter at du har fylt på feil drivstoff. 

Dersom du har kjørt et stykke ned veien, anbefales det på det sterkeste å stoppe bilen der det er sikkert. Feilfylling av drivstoff kan føre til enorme kostnader i reparasjoner, spesielt dersom du kjører med feil drivstoff. Vi sørger for å få deg hjulpet deg bort raskt og sikkert, slik at vi kan fjerne drivstoffet inne på vårt verksted.

Vi tilbyr utrykning døgnet rundt i Østfold og Follo-området. Enten du feilfyller drivstoff midt på dagen eller natten, er vi der for å hjelpe deg med bilen til vårt verksted. Dette gir deg den tryggheten du trenger i det som er en veldig kjedelig situasjon naturligvis. 

Leser du dette etter feilfylling av drivstoff? Ta kontakt på telefon umiddelbart, så kommer vi og tauer bort bilen din. Vi rykker ut til hele Østfold og Follo-området, slik at du kan få bilen til verkstedet, pumpet ut drivstoffet, og redusere regningen til det helt minimale!