LÅSSERVICE & LÅSESMED

Låsservice og låsesmed i Fredrikstad og omegn

Låsservice er en tjeneste vi tilbyr innen alt fra installasjon av lås, til å hjelpe deg som har låst deg ute. Det å låse inne verdisaker handler først og fremst om sikring av din eiendom, og dette er en viktig praksis vi anerkjenner. Vi er din lokale låsesmed i Fredrikstad og omegn.

24 timers låsservice

Vi ser viktigheten av at en låsesmed er rask i responsen, og derfor tilbyr vi 24 timers låsservice gjennom hele Østfold og Follo. Vi er også vakt for Certego. 

Reparasjon og skifte av lås

I tillegg til installasjon, kan vi også utføre reparasjon og skifte av lås om nødvendig. Eiendomssikring er sjelden noe som kan vente, og nettopp derfor er vår 24-timers låsservice så gunstig å ha tilgang på. Kanskje aller mest gunstig er denne fordelen dersom du skulle låse deg selv ute. Da sender vi ut en låsesmed til din unnsetning. 

Felles for våre tjenester innenfor låsservice, er en høy kvalitet som baserer seg på lang erfaring fra bransjen. Vi vet hvilke behov forskjellige kunder har, og vi fungerer som en rådgiver og en aktør som følger opp dine krav!

Ring oss når du trenger en låsesmed. 

Når du trenger låsservice, ring 69 30 11 65