Veihjelp

Veihjelp er en essensiell trygghet å ha. Møter du på utfordringer på veien, er det viktig å ha hjelpen kun en telefonsamtale unna. Vi kommer raskt til deg og tilbyr både veihjelp og bilberging. Enten du bare har punktert et dekk, eller kjørt utfor, hjelper vi deg!

Vårt nettverk er spredd over hele Østfold og Follo. Her har vi gode samarbeidspartnere som er klare til å rykke ut når som helst for å hjelpe deg med din situasjon. Du kan stole på at vi dukker opp så raskt som mulig, noe som tross alt er det viktigste når uhellet inntreffer. 

Vi tilbyr også gode avtaler på veihjelp og bilberging for bedriftskunder. Er du en bedriftskunde som ønsker veihjelp og bilberging? Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud og en god rabatt på våre tjenester. Vi tjener en rekke bedrifter i Østfold og Follo som er fornøyde med vårt tilbud!

Vårt mål er å gi deg en ekstra trygghet på veien. Dra nytte av vår gunstige veihjelp for ditt behov. Det er vår glede å hjelpe deg!

Firmaavtale på veihjelp

Firmaavtale på veihjelp sikrer dine firmabiler den gode tryggheten som er så fin å ha på veien. Uansett om de ansatte skulle støte på et dødt batteri, eller oppleve noe så alvorlig som utforkjøring, vil vi være der for å tilby veihjelp og bilberging. 

Hos oss får bedriftskunder en betydelig rabatt. Vi tilbyr også god service og oppfølgning på alle våre firmaavtaler. Trenger din bedrift en firmaavtale på veihjelp i Østfold og Follo? Kontakt oss i dag og motta et kjempegodt tilbud på veihjelp og berging for dine firmabiler. Vi ser frem til å høre fra deg!